Selv om kød, og oksekød i særdeleshed, smager rigtigt godt i sig selv, så er der jo stadig behov for lidt variation engang imellem.
Derfor vil vi her på bloggen løbende komme med inspiration til retter der kan laves med dryaged kød. Nogle gange i form af en opskrift, og andre gange mere i form af tips og tricks til sjove og gode sammensætninger.
Dagens inspiration:
Peberbøffen
Vi kender den nok alle. Bøffen der ligger i indpakningen i supermarkedet med dens kant af sort peber på kanten. Ofte er den lavet af et af de mindre møre stykker og ofte bliver resultatet en halvhård og uinspirerende bøf.
Det er der heldigvis råd for, for hvorfor ikke bare lave den selv med dryaged bøffer som man ved er møre! Så kan man jo samtidigt lave sin egen peberblanding der er springfyldt med smag og ikke blot smager af, nåja, sort peber.
I vores udgave laves peberblandingen af følgende ingredienser:
- knust sort peber
- knust rosenpeber
- tørret rosmarin
- sennepsfrø
- piripiri flager
- salt
Meatlovers Delight på Google+
Vi har i et stykke tid været at finde på vores side på facebook, men nu er det endelig også blevet muligt for virksomheder at oprette sig på Googles sociale netværk kaldet Google+.
Du kan derfor fremover finde opdateringer fra os på google+ ved at tilføje os til en af dine cirkler derinde.
Kender du endnu ikke Google+, så læs mere om det her: plus.google.com
Jens-Erik Kunz
Hej
Hvor lang tid skal kødet modnes i en Drayaged pose ??
der er vel også forskel på hvad for et stykke kød det er ??
Hilsen
Jens-Erik
Kim
Hej Jens-Erik,
Det afhænger selvfølgelig af kødet og hvor stort stykke det er, men for f.eks. oksestege, så anbefales der 14 dage for mild modning, 21dage for standard modning og 28 dage eller mere for kraftig modning.