Det er blevet endnu lettere at logge ind

postet i Blog | 0

I dag har vi knoklet på at gøre det endnu lettere for dig som kunde at logge ind her på siden. Fremover kan du nemlig benytte dit login fra en række af forskellige sociale netværker som login her på siden. Det betyder at du ikke mere skal gå og huske på hvad det nu lige var det login her på siden er, men i stedet kan du blot trykke på en knap for en af de sociale netværker du bruger … Læs mere

Dryaging starter sæt i shoppen

postet i Blog | 0

Vi har gennem det seneste år fået flere og flere forespørgsler på om vi ikke kunne sælge mindre pakninger med vores dryaging poser, så ledes at man lige kunne prøve først inden man sådan rigtigt skulle ud og investere. Da det er en relativt omkostelig affære at få lavet andre pakninger end dem vi normalt har med 10stk, så har vi indtil nu afvist at ændre på dette.En klog mand sagde dog engang at man altid skal lytte til sine kunder, … Læs mere

Hvor længe skal man modne kødet?

postet i Blog | 4

Et af de spørgsmål vi ofte får er: “hvor længe skal jeg mode mit kød”. I dette blogindlæg vil vi forsøge at besvare dette en smule. Hvad der er “det optimale resultat” for dig, er dog i den sidste ende altid en smagssag. Det handler om temperatur I professionelle kødmodne skabe er der typisk imellem 0C og 1C i temperatur. I vores hjemmekøleskabe er der derimod typisk 3-5C så miljøet vi modner i er lidt anderledes. Temperaturen har faktisk stor … Læs mere

1 2 3

Send os din bedste opskrift med meatlover poser - vi give en pakke nye poser i bytte Luk