Inspiration: Røget filet

Røget filet er en klassike på smørebrødet i Danmark, og det med god grund. Det er nemlig super mørt og fuld af smagen fra både kød, saltning og røg. Det er utroligt let at lave, så her giver vi opskriften på hvordan det laves let. … Læs mere

Metode: Vacuumsaltning

Når du bevæger dig ind i verdenen af charcutteri fremstilling, så vil du hurtigt støde på udtrykket “vacuumsaltning”. Men hvad er det lige og hvorfor er det så smart? Det vil vi forsøge at svare på her. Når man vacuumpakker kød sammen med salt, så vil man opleve, at det trænger langt hurtigere ind i kødet. Dette er fordi vacuumet vil sørge for at væske i kødet trækkes ud og sammen med det osmosiske tryk vil det så bevirke, at … Læs mere

Nyt produkt: Dryaging poser i 3meter

Vi forsøger selvfølgelig altid at optimere vores sortiment bedst muligt efter kundernes behov. Denne gang har vi kigget på længden af vores dryaging poser og fundet en ny længde på poserne som mange vil synes om. … Læs mere

Inspiration: Lufttørret andebryst m. Gorgonzola Sifon

  Der er ingen tvivl om at Meatlover poserne har fået godt fat i de danske kød entusiaster og er blevet mere mainstream. Sådan har det dog ikke altid været men der er selvfølgelig altid nogle first-movers der vælger at bruge produkter som vores poser tidligt. Derfor kom det heller ikke som nogen stor overraskelse, da netop drengene ovre fra Gastromand.dk spurgte, om de kunne bruge poserne i en opskrift i deres kogebog Gastromand – spis og drik som en … Læs mere

Konkurrencetid

Vi har ramt 800 likes på facebook og det skal selvfølgelig fejres med en lille konkurrence… Læs mere

1 2 3 4 5