Metode: Vacuumsaltning

postet i Opskrifter | 0

Når du bevæger dig ind i verdenen af charcutteri fremstilling, så vil du hurtigt støde på udtrykket “vacuumsaltning”. Men hvad er det lige og hvorfor er det så smart? Det vil vi forsøge at svare på her. Når man vacuumpakker kød sammen med salt, så vil man opleve, at det trænger langt hurtigere ind i kødet. Dette er fordi vacuumet vil sørge for at væske i kødet trækkes ud og sammen med det osmosiske tryk vil det så bevirke, at … Læs mere

Nyt produkt: Dryaging poser i 3meter

postet i Blog | 0

Vi forsøger selvfølgelig altid at optimere vores sortiment bedst muligt efter kundernes behov. Denne gang har vi kigget på længden af vores dryaging poser og fundet en ny længde på poserne som mange vil synes om. … Læs mere

Inspiration: Lufttørret andebryst m. Gorgonzola Sifon

postet i Opskrifter | 0

  Der er ingen tvivl om at Meatlover poserne har fået godt fat i de danske kød entusiaster og er blevet mere mainstream. Sådan har det dog ikke altid været men der er selvfølgelig altid nogle first-movers der vælger at bruge produkter som vores poser tidligt. Derfor kom det heller ikke som nogen stor overraskelse, da netop drengene ovre fra Gastromand.dk spurgte, om de kunne bruge poserne i en opskrift i deres kogebog Gastromand – spis og drik som en … Læs mere

1 2 3 4 5