F.Dick knive til markedets skarpeste pris

postet i Blog 0

Vi har længe ønsket flere mærker af knive i sortimentet, men har ikke ville gå på kompromis med vores krav til kvalitet og tilgængelighed. Heldigvis er det nu lykkes os at få forhandlet en kniv skarp aftale på plads med den tyske kniv producent F.Dick om forhandling af deres knive. F.Dick er et traditionsrigt firma etableret i 1778 i Tysklan og de er kendt verden over for, at lave nogen af de mest robuste knive i hårde ståltyper. Du vil … Læs mere

Prisgaranti

postet i Blog 0

Gode produkter og god service er ikke altid nok, så derfor giver vi nu prisgaranti på en række af vores produkter. Læs her om hvilke produkter det er.… Læs mere

Inspiration: Røget filet

postet i Opskrifter 0

Røget filet er en klassike på smørebrødet i Danmark, og det med god grund. Det er nemlig super mørt og fuld af smagen fra både kød, saltning og røg. Det er utroligt let at lave, så her giver vi opskriften på hvordan det laves let. … Læs mere

Metode: Vacuumsaltning

postet i Opskrifter 0

Når du bevæger dig ind i verdenen af charcutteri fremstilling, så vil du hurtigt støde på udtrykket “vacuumsaltning”. Men hvad er det lige og hvorfor er det så smart? Det vil vi forsøge at svare på her. Når man vacuumpakker kød sammen med salt, så vil man opleve, at det trænger langt hurtigere ind i kødet. Dette er fordi vacuumet vil sørge for at væske i kødet trækkes ud og sammen med det osmosiske tryk vil det så bevirke, at … Læs mere

Nyt produkt: Dryaging poser i 3meter

postet i Blog 0

Vi forsøger selvfølgelig altid at optimere vores sortiment bedst muligt efter kundernes behov. Denne gang har vi kigget på længden af vores dryaging poser og fundet en ny længde på poserne som mange vil synes om. … Læs mere

1 2 3 4 5