Har du nogensinde overvejet at lave dine egne grillpølser, medister eller måske spegepølser? det er selvfølgelig tanker man gør sig som en rigtig meatlover. Dette kræver dog at man har de helt rigtige ingredienser og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med.
Derfor har vi nu også netop tilføjet en ny produkt kategori til naturtarme i vores shop. I denne kategori finder du naturtarme i mange forskellige kalibre (diameter) fra 18mm og helt op til 55mm. Der er tarme fra både svin, lam og okse, så med dette udvalg burde de fleste være dækket ind.
Tarmene er tørsaltet og vacuumpakket, men bør dog opbevares på køl indtil brug. Vi anbefaler derfor også at du benytter fragt med hjemmelevering hvis du køber tarme. Herved ender de ikke på et varmt pakkeshop lager indtil du henter dem.
Du kan se nogle af produkterne herunder:


Svinetarme 35/38mm, 18 meter
Svinetarme i størrelsen 35/38 er meget anvendt til den klassiske medister pølse, men kan bruges til mange formål.
Vi anbefaler at du lægger svinetarmen i koldt vand ca 1/2 time inden brug, da det giver det bedste resultat.
Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.
Opbevares på køl indtil brug.


Svinetarme 30/32mm, 18 meter
Svinetarme i størrelsen 30/32 er ideel til grill-medister og andre grillpølser med lidt tykkelse.
Vi anbefaler at du lægger svinetarmen i koldt vand ca 1/2 time inden brug, da det giver det bedste resultat.
Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.
Opbevares på køl indtil brug.


Okseskæver/Oksetarme 50/55mm, 9 meter
Okseskæver er velegnet til f.eks. Leverpølser og Spegepølser.
Det bedste resultat opnåes ved at lægge okseskæver i koldt vand ca 1 døgn før brug.
Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.
Opbevares på køl indtil brug.


Lammetarme 26/28mm, 18 meter
Lammetarme 26/28mm er perfekte til alle former for lidt tykkere grillpølser. Der går ca 600g fars til meter.
Vi anbefaler at du lægger lammetarmen i koldt vand ca 1/2 time inden brug, da det giver det bedste resultat.
Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.
Opbevares på køl indtil brug.


Lammetarme 22/24mm, 18 meter
Lammetarme 22/24mm er perfekte til alle former for grillpølser, tykkere brunchpølser osv. Der går ca et halvt kg fars til meter.
Vi anbefaler at du lægger lammetarmen i koldt vand ca 1/2 time inden brug, da det giver det bedste resultat.
Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.
Opbevares på køl indtil brug.
Skriv et svar