Produktbeskrivelse
Her er den ultimative kokkekniv til køkken nørden. Med dens 67 lag af damaskus stål er her tale om en ekstremt skarp kniv der holder sin skarphed længe.
Kernen (det midterste lag) er en særlig hård og kulstofholdige specialstål kaldet VG-10.
Dette stål har en hårdhed af ca. 60 HRC og er meget lidt fleksibel fleksibel. På hver side af kernen er det såkaldte damaskus stål som er påført i en speciel proces med hver 33 lag. En efterfølgende ætsning af bladt bevirker at den får de typiske Damaskusmønstre. Den kniv skal bare prøves.
Denne specielle udgave af kniven har hamret overflade på klingen. Dette giver et smukt design og bevirker samtidigt at klingen lettere slipper ting det skærer igennem.
Denne kniv er helt speciel at arbejde med og giver en behagelig arbejdsgang når der virkeligt skal hakkes og snittes.
Håndtaget:
Pakkawood er et hårdt træ og meget anvendt til bl.a. knive. Det er let at rengøre og ligger komfortabel i hånden hos langt de fleste. Håndtaget laves af mange tynde lag af det røde træ og giver det perfekte håndtag at holde i når man arbejder med kniven.
Indhold i pakken:
- 1 stor Damaskus Santoku kniv 18cm m. hamret klinge
- detaljeret brug- og vedligeholdelsemanual
- opbevaringsskede
Detaljer:
Samlet længde af kniven: 30,5 cm, bladets længde: ca. 18 cm, Vægt: ca. 210 g
Henrik Larup –
Jeg bruger denne kniv hver dag i mit køkken og fuck hvor er den fed! den er skarp som et barberblad og kan holde skarpheden længe. Den ser også bare pisse fed ud og når mine gæster ser den, så gætter de alle sammen på at den koster 2-3000kr eller mere. Det er klart blivet min favorit kniv hjemme hos os og jeg har ellers en hel masse knive fra både Global og Sabatierder koster en del mere.