Kunderne har talt – og vi har lyttet

postet i Blog 7

Vi har nu været på markedet i knapt 8 måneder og indtil nu har vi stort set kun fået positiv feedback fra kunderne. Det betyder dog ikke at vi hviler på lauerbærene, for selvfølgelig vil vi fortsat forbedre os. Et af de anke-punkter som nogle af kunderne har tilkendegivet, har været, at vores poser af størrelsen “standard” var for brede til vores vacuum pakkere. Poserne var nemlig 30cm hvorimod vacuum pakkeren kun kan klare 28cm. Derfor har man skulle svejse … Læs mere

Inspiration: Krydret Bresaola

postet i Blog, Opskrifter 25

Så er det igen blevet tid til lidt inspiration her fra bloggen af. Endnu engang bevæger vi os mod det Italienske køkken og tager fat i det lufttørrede oksekød de kalde for Bresaola. Vores udgave laves med friske krydderurter for at give det en mild og rund smag uden at overdøve smagen af oksekødet. Her op til sommer er det perfekt til en lille forret på et godt stykke brød og vil med garanti imponere gæsterne. Du kan selvfølgelig lave … Læs mere

Inspiration: luftørret svinemørbrad – Italiensk Lonzino

postet i Blog, Opskrifter 33

Når man første gang kigger på vores vores Meatlover poser, så kan man godt komme til at tænke at “jaja så meget oksekød kan jeg altså heller ikke spise”. Men hvem siger egenligt at dryaging behøver at være oksekød? Hvis vi ser os omkring, så er der i virkeligheden flere ting i vores hverdagskøkken som er modnet ved tørring. Hvad f.eks. med den lækre serrano eller parma skinke? eller den italienske braesola? eller den tyske hütten skinke? De fleste spegepølser … Læs mere

Vacuum pakker – nu på video

postet i Blog 4

Vi ved jo godt selv at den vacuum pakker vi sælger er rigtig kraftig og let at bruge. Desværre så er det ikke alle andre der er lige så overbeviste om det som vi er. Derfor har vi nu fået lavet et par små videoer af hvor kraftig og let at bruge vores vacuum pakker egenligt er. De skulle nok kunne vise med al tydelighed hvor godt vacuum pakkeren virker. Så let pakkes det Her pakker vi f.eks. let og … Læs mere

Vinterferie lukket i uge 4

postet i Blog 0

Dette er blot en lille servicemeddelelse: Vi holder ferie-lukket i uge 4 (20-28. Januar) så pakker bestilt i denne periode vil først blive afsendt umiddelbart derefter. Vi beklager selvfølgelig den forsinkelse det eventuelt måtte medføre, men efter en start med fart over feltet har vi nu behov til lige at puste ud nogle dage inden vi igen er tilbage på fuld kraft og med nye spændende tiltag.  

Inspiration: Dryaged pebersteaks

postet i Blog, Opskrifter 2

Selv om kød, og oksekød i særdeleshed, smager rigtigt godt i sig selv, så er der jo stadig behov for lidt variation engang imellem. Derfor vil vi her på bloggen løbende komme med inspiration til retter der kan laves med dryaged kød. Nogle gange i form af en opskrift, og andre gange mere i form af tips og tricks til sjove og gode sammensætninger. Dagens inspiration: Peberbøffen Vi kender den nok alle. Bøffen der ligger i indpakningen i supermarkedet med … Læs mere

Vacuum pakkerne som blev væk

postet i Blog 2

Jaja vi ved det. Vi lovede at der ville være vacuum pakkere på lager for snart et par uger siden, men de er endnu ikke at finde herinde. Sagen er nemlig den at de vacuum pakkere vi havde bestilt hjem fra Asien (ja det er altså her de bliver produceret for at holde prisen nede), ifølge producenten først hang i tolden, så ikke kunne komme med fragtskibet og derfor skulle med et senere og til sidst så var de “blevet … Læs mere

Nu inklusiv moms

postet i Blog 0

Der er ikke rod i prisen Som de hurtigste kunder nok har haft bemærket, så har voret priser været vist ex. moms i shoppen. Dette har været grundet en fejl i vores shopping system der gjorde at den som standard viste det sådan. Nu har vi dog fået lavet et fix i systemet således at prisen nu vises inklusiv moms alle steder. Det er altså ikke fordi priserne er steget, men blot fordi der nu er moms med fra start … Læs mere

Meatlover Dry-aging pose – 10stk Small (25x35cm)

Vores unikke Meatlover dry-aging pose som gør det muligt at tør-modne kød i et almindeligt køleskab. Denne pose er 25x35cm (BxL) og giver derfor god plads til kødstykker på op til ca 2,5kg (max længde ca 30cm). Posernes unikke materiale gør, at de tillader fugt at fordampe ud gennem posen, men luft og bakterier kan ikke komme ind.  På den måde vil dit kød kunne tør-modne i ro og fred, uden at du behøver at bekymre dig om at bakterier … Læs mere

1 2 3 4 5