Vinterferie lukket i uge 4

postet i Blog | 0

Dette er blot en lille servicemeddelelse: Vi holder ferie-lukket i uge 4 (20-28. Januar) så pakker bestilt i denne periode vil først blive afsendt umiddelbart derefter. Vi beklager selvfølgelig den forsinkelse det eventuelt måtte medføre, men efter en start med fart over feltet har vi nu behov til lige at puste ud nogle dage inden vi igen er tilbage på fuld kraft og med nye spændende tiltag.  

Inspiration: Dryaged pebersteaks

postet i Blog, Opskrifter | 2

Selv om kød, og oksekød i særdeleshed, smager rigtigt godt i sig selv, så er der jo stadig behov for lidt variation engang imellem. Derfor vil vi her på bloggen løbende komme med inspiration til retter der kan laves med dryaged kød. Nogle gange i form af en opskrift, og andre gange mere i form af tips og tricks til sjove og gode sammensætninger. Dagens inspiration: Peberbøffen Vi kender den nok alle. Bøffen der ligger i indpakningen i supermarkedet med … Læs mere

Vacuum pakkerne som blev væk

postet i Blog | 2

Jaja vi ved det. Vi lovede at der ville være vacuum pakkere på lager for snart et par uger siden, men de er endnu ikke at finde herinde. Sagen er nemlig den at de vacuum pakkere vi havde bestilt hjem fra Asien (ja det er altså her de bliver produceret for at holde prisen nede), ifølge producenten først hang i tolden, så ikke kunne komme med fragtskibet og derfor skulle med et senere og til sidst så var de “blevet … Læs mere

Nu inklusiv moms

postet i Blog | 0

Der er ikke rod i prisen Som de hurtigste kunder nok har haft bemærket, så har voret priser været vist ex. moms i shoppen. Dette har været grundet en fejl i vores shopping system der gjorde at den som standard viste det sådan. Nu har vi dog fået lavet et fix i systemet således at prisen nu vises inklusiv moms alle steder. Det er altså ikke fordi priserne er steget, men blot fordi der nu er moms med fra start … Læs mere

Meatlover Dry-aging pose – 10stk Small (25x35cm)

Vores unikke Meatlover dry-aging pose som gør det muligt at tør-modne kød i et almindeligt køleskab. Denne pose er 25x35cm (BxL) og giver derfor god plads til kødstykker på op til ca 2,5kg (max længde ca 30cm). Posernes unikke materiale gør, at de tillader fugt at fordampe ud gennem posen, men luft og bakterier kan ikke komme ind.  På den måde vil dit kød kunne tør-modne i ro og fred, uden at du behøver at bekymre dig om at bakterier … Læs mere

Velkommen til en verden med bedre bøffer

postet i Blog | 2

Opråb til kød-elskere Er du lige så vild med gode bøffer som vi er, så har vi noget for dig i vores sprit-nye webshop. Hvorfor er det kun de bedste restauranter og steak-houses der sælger rigtigt velhængt kød? og hvorfor er det så svært, for ikke at sige næsten umuligt, at finde det hos den lokale slagter og hvorfor skal det være så dyrt når de endelig har det? Dette var spørgsmål vi stillede os selv og satte os til … Læs mere

Meatlover Dry-aging pose – 10stk Standard (25x55cm)

Vores unikke Meatlover dry-aging pose som gør det muligt at tør-modne kød i et almindeligt køleskab. Denne pose er 25x55cm (BxL) og giver derfor god plads til kødstykker på op til ca 4,5kg (max længde ca 45cm). Posernes unikke materiale gør, at de tillader fugt at fordampe ud gennem posen, men luft og bakterier kan ikke komme ind.  På den måde vil dit kød kunne tør-modne i ro og fred, uden at du behøver at bekymre dig om at bakterier … Læs mere

1 2 3 4