Her finder du vores unikke, dansk-producerede Meatlover Dryaging poser, der gør det til en leg at lave sit eget tørmodnede/lufttørrede kød.
Produktet er vinder af en af de mest prestigefyldte amerikanske mad-innovationspriser og med god grund. Disse poser giver dig nemlig mulighed for at opnå en delikat kød-oplevelse i dit eget hjem – noget som ellers før kun har været forbeholdt bedre restauranter og slagtere.
Poserne kan bruges til at modne og lufttørre oksekød, svinekød, lam, vildt, fisk, ged, ost – ja, det er næsten kun fantasien der sætter grænsen.
Posernes unikke materiale gør, at de tillader fugt at fordampe ud gennem posen, men luft og bakterier kan ikke komme ind. Dette giver et perfekt miljø for at dit kød kan kvalitetsmodne (dryage/lufttørre) i ro og fred, uden at du behøver at bekymre dig om at bakterier og andet vil ødelægge dit kød.
Vi tror på at vi er markedes billigste forhandler og derfor giver vi PRISGARANTI på vores Meatlover Dryaging og Meatlover Smoke n Dry poser.
Forhøje-rist (27,5 x 25,5cm)
Hvad end det er til når du skal have hævet dit kød i køleskabet når det modner eller det er til dine småkager når de køler, så er denne rist helt perfekt.
Lavet i slip-let behandlet stål, så vil denne rist på 27,50 x 25,50cm kunne give dig disse muligheder.
Perfekt til den lille steg i et begrænset køleskab.
Bruger du risten til at modne kød, så hæver den det nøjagtigt nok til at der kan komme luft under kødet og herved undgår man at der er en “fugtig” side.
På lager
Læg varen i kurvenMeatlover Dryaging poser – 3 meter
Vores unikke Meatlover dry-aging pose som gør det muligt at tør-modne kød i et almindeligt køleskab.
Produktet er vinder af en af de mest prestigefyldte amerikanske mad-innovationspriser og med god grund. Disse poser giver dig nemlig mulighed for at opnå en delikat kød-oplevelse i dit eget hjem – noget som ellers før kun har været forbeholdt bedre restauranter og slagtere.
Poserne kan bruges til at modne og lufttørre oksekød, svinekød, lam, vildt, fisk, ged, ost – ja, det er næsten kun fantasien der sætter grænsen.
Posernes unikke materiale gør, at de tillader fugt at fordampe ud gennem posen, men luft og bakterier kan ikke komme ind. På den måde vil dit kød kunne tør-modne i ro og fred, uden at du behøver at bekymre dig om at bakterier og andet vil ødelægge dit kød.
Vi har gjort det let for dig kun at bruge den mængde pose som du har behov for, da du her får det i et samlet bånd af 3 meters længde.
Når du skal modne noget kød, så klipper du bare det stykke af rullen som du har behov for, og så starter du med at svejse den ene ende til.
PRISGARANTI: Hvis du finder dette produkt billigere et andet sted i Danmark, så matcher vi prisen.
Køb flere og spar:
- 3 pakker = 5% rabat
- 5 pakker = 10% rabat
- 10 pakker = 15% rabat
Restordre
Disse dryaging poser er lige nu i restordre. Du kan dog bruge som alternativ købe Smoke n Dry poserne og bruge dem på samme måde til at modne kød (og samtidigt få muligheden for at lege med røgning hvis du har mod på det). Tryk på denne boks for at få dem vist.
På lager .
Læg varen i kurvenMeatlover Dryaging poser – Large
Vores utroligt populære Meatlover Dryaging poser i størrelsen 30x60cm (kaldet Large). Disse poser gør det legende let at lave sit eget dry-age (tørmodnet) kød i hjemmet. Der er 5stk poser i pakken.
Produktet er vinder af en af de mest prestigefyldte amerikanske mad-innovationspriser og med god grund. Disse dansk-producerede poser giver dig nemlig mulighed for at opnå en delikat kød-oplevelse i dit eget hjem – noget som ellers før kun har været forbeholdt bedre restauranter og slagtere.
Poserne kan bruges til at modne og lufttørre oksekød, svinekød, lam, vildt, fisk, ged, ost – ja, det er næsten kun fantasien der sætter grænsen.
PRISGARANTI: Hvis du finder dette produkt billigere et andet sted i Danmark, så matcher vi prisen.
Køb flere og spar:
- 3 pakker = 5% rabat
- 5 pakker = 10% rabat
- 10 pakker = 15% rabat
På lager .
Læg varen i kurvenMeatlover Dryaging poser – Small
Vores unikke Meatlover dry-aging pose som gør det muligt at tør-modne kød i et almindeligt køleskab. Produktet er vinder af en af de mest prestigefyldte amerikanske mad-innovationspriser og med god grund. Disse dansk-producerede poser giver dig nemlig mulighed for at opnå en delikat kød-oplevelse i dit eget hjem – noget som ellers før kun har været forbeholdt bedre restauranter og slagtere.
Poserne kan bruges til at modne og lufttørre oksekød, svinekød, lam, vildt, fisk, ged, ost – ja, det er næsten kun fantasien der sætter grænsen.
Denne pose er 25x35cm (BxL) og giver derfor god plads til kødstykker på op til ca 2,5kg (max længde ca 30cm).
Pakken indeholder 10stk poser.
PRISGARANTI: Hvis du finder dette produkt billigere et andet sted i Danmark, så matcher vi prisen.
Køb flere og spar:
- 3 pakker = 5% rabat
- 5 pakker = 10% rabat
- 10 pakker = 15% rabat
På lager
Læg varen i kurvenVac Helper strimler(10stk)
Velkommen til den nye Vac Helper v2. Vores videreudvikling af den gamle VacHelper.
Aldrig har det været lettere at bruge Meatlover Dryaging/Smoke n Dry poserne med vacuum pakkere der er lavet til rillede poser.
Læg blot et stykke af Vac Helper v2 ind i åbningen på din Meatlover pose således at rillerne på strimlen går på tværs af åbningen af posen. Så er du klar til at suge vacuum og svejse posen.
Se videoen i fanebladet herunder for tydelig gennemgang af hvordan det virker.
Pakken indeholder 10stk vacHelper strimler hvilket svarer til hvad der skal bruges til 10poser.
På lager .
Læg varen i kurven