Vores unikke Meatlover dry-aging pose som gør det muligt at tør-modne kød i et almindeligt køleskab.
Produktet er vinder af en af de mest prestigefyldte amerikanske mad-innovationspriser og med god grund. Disse poser giver dig nemlig mulighed for at opnå en delikat kød-oplevelse i dit eget hjem – noget som ellers før kun har været forbeholdt bedre restauranter og slagtere.
Poserne kan bruges til at modne og lufttørre oksekød, svinekød, lam, vildt, fisk, ged, ost – ja, det er næsten kun fantasien der sætter grænsen.
Posernes unikke materiale gør, at de tillader fugt at fordampe ud gennem posen, men luft og bakterier kan ikke komme ind. På den måde vil dit kød kunne tør-modne i ro og fred, uden at du behøver at bekymre dig om at bakterier og andet vil ødelægge dit kød.
Vi har gjort det let for dig kun at bruge den mængde pose som du har behov for, da du her får det i et samlet bånd af 3 meters længde.
Når du skal modne noget kød, så klipper du bare det stykke af rullen som du har behov for, og så starter du med at svejse den ene ende til.
PRISGARANTI: Hvis du finder dette produkt billigere et andet sted i Danmark, så matcher vi prisen.
VIGTIGT
Da disse poser er glatte i overfladen, så de virker perfekt med vores vacuum-pakkere der er lavet specielt til glatte poser. Er din vacuum pakker til poser der er riflede/mønstrede på indersiden, så husk at købe en pakke Vac-Helper stimler med for at skabe luftkanaler ind i pose (se i videoteket hvordan)
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.