Ny produkt kategori: kød-net

postet i Blog | 0

Flere og flere kunder har forespurgt om vi dog ikke kunne hjælpe med at skaffe kød-net til at sætte udenom f.eks. skinker, rullepølse – ja kød generelt.

Derfor har vi kigget markedet igennem for at finde det ypperste indenfor dette område og kan derfor med glæde fortælle at vi har fundet det.

Hvis du kigger inde på webshoppen, så har vi nu oprettet en ny kategori kaldet kød-net. Heri vil du finde de første størrelser af net vi har fået hjem.

Nettene er de samme som bruges i professionelle produktioner rundt om i Europa, så både kvalitet og fødevaresikkerheden er i top.

Vi har valgt at få nettene pakket i bånd af 5meter, så der er nok til en mindre hjemme-produktion, men ikke for meget til hvis man bare lige vil prøve det af.

De kommer i 2 diametre – 11cm og 20cm. Disse 2 er valgt fordi det dækker de kødstørrelser som flest af vores kunder typisk laver. Nettet er elastisk og kan derfor stramme om mindre diametre end det opgivne tal. Tallet fortæller nemlig hvor stort en diameter at kødet garanteres at kunne trækkes ud over.

Nettene er røde og hvide og med en relativt fin maske størrelse. Igen er dette nøje udvalgt således  at det passer på  de fleste af de kødprodukter som vores kunder typisk laver.

Har du behov for en anden størrelse eller større mængder, så kontakt os og så skal vi se hvad vi kan gøre.

Så hvad kan man egenligt med disse kødnet?

Der er mange anvendelsesmuligheder med disse net.

Folk der ofte modner kød som f.eks. Coppa eller sågar en okse-filet i vores meatlover poser, har med garanti oplevet at kødet ligger og bliver lidt fladt i formen undervejs i processen. Pakker man i stedet sit kød i modningsposen og så bagefter trækker et kødnet ud over, ja så holder den en mere rund form.

Ligeledes kan man trække nettet ud over f.eks. spegepølser lavet i vores Smoke n Dry bånd. Herved vil posen holdes helt tæt op mod kødet, selv om det krymper undervejen.

Skal du lave din egen hambourgryg eller rullepølse? ja så kan du igen bruge kødnettet.

Nettet kan tåle kogning, kold og varm røgning, ja sågar stegning. Dermed skulle der ikke være de store begrænsninger for hvad du kan lave med nettet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.