Nu inklusiv moms

postet i nyheder 0

Der er ikke rod i prisen

Som de hurtigste kunder nok har haft bemærket, så har voret priser været vist ex. moms i shoppen. Dette har været grundet en fejl i vores shopping system der gjorde at den som standard viste det sådan.

Nu har vi dog fået lavet et fix i systemet således at prisen nu vises inklusiv moms alle steder. Det er altså ikke fordi priserne er steget, men blot fordi der nu er moms med fra start af.

Vi beklager den forvirring det må have medført.

Følg os på facebook

I disse tider er man jo ikke rigtigt med hvis man ikke har en side på facebook. Vi har derfor selvfølgelig også en for shoppen. Her vil vi med tiden holde vores kunder og andre der er interesseret opdateret omkring hvad vi går og pusler med – og hvem ved? måske kommer der også en konkurrence, et tilbud eller lignende til folk derinde.

Du kan finde vores facebook side her:

https://www.facebook.com/meatlovers.delight

Status på Vacuum pakkere

Vi har fået rigtigt rigtigt mange spørgsmål omkring hvornår vores vacuum pakkere ankommer. Det korte svar er: det ved vi ikke endnu.

De skulle efter sigende være inde med skibet i Danmark den 1. oktober, men den slags kan ændre sig. Vi skal dog nok sige til både her på siden, på facebook og i vores nyhedsbrev når de ankommer.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.