Din dryaged steak fortjener den perfekte tilberedning
Vi har hver vores måde at tilberede en dryaged steak på – stegepande, grill, sous vide og sågar direkte på bålets gløder. Der er dog én metode som vi synes slår dem alle sammen – Otto Wilde Grillen.
Det tyske familie-firma Otto Wilde har dedikeret deres liv på at lave den perfekte steak-grill, og den da i dag benyttes deres produkter på mange steak restauranter i verden.
Man forstår godt hvorfor, for deres grill kan, med dens unikke varmekilder, brune din steak med ikke mindre end 900C – yep du læste rigtigt! Det er 3 gange så varmt som en typisk varm stegepande.
Jaja, men min grill har sådan en moderne “Searing Station”, der bliver enormt varm. Det er rigtigt, men, i modsætning til Otto Wilde grillen, så er din varmekilde under kødet og dermed vil kødsaft og fedt dryppe ned, branke og frigive de såkaldte frie radikaler (der er kræftfremkaldende). Saften fra bøffen vil ramme risten og dermed vil det skulle stege væk før end at der kan overføres fuld varme fra rist til kødet.
Varmen ovenfra giver en jævn og helt perfekt bruning af din steak, gratinering af dine grønsager eller hvad med en perfekt pizza?
Pizza på den rigtige måde
I italien skal en pizza laves på den helt rigtige måde og de har nærmest en standard for det. En af de vigtigste faktorer er at den bages hurtigt og ved høj varme (380C eller højere). Med en Otto Wilde grill og en matchende pizza sten (ekstraudstyr), så har du pludselig den perfekte pizza ovn. Ved laveste temperatur er der omkring 400-450C grader hvor pizza stenen ligger og dermed vil du kunne bage en perfekt pizza på under halvandet minut.
Skriv et svar