Du kan give os din anbefaling med på vejen her:

Giv anbefaling

 

 

 

 

Konklusion: Som kød-elsker kan jeg varmt anbefale vakumpakkeren og poserne fra meatlover.dk. Det virker bare rigtig godt, og så er indehaveren en rigtig flink fyr, som er klar til at svare på hvad som helst :-DFremadrettet vil der altid ligge et godt stykke kød til modning i mit køleskab – og næste gang går jeg all in og sigter efter 6 ugers modning i stedet for 3.

læs mere

Forumbruger - Grillguru.dk

Resultat: Super møre bøffer med meget koncentrert og kraftfuld smag :savl2: . Måske endda næsten for koncentreret, når nu man er opvokset med vakumpakket kød – og ikke er vant til det krogmodnede. Men ABSOLUT et lækkert stykke kød. Næste gang vil jeg nok stoppe modningen efter 5 uger.

læs mere

KennC - Grillguru.dk

Hjemmesiden er enkel og med masser af info om brug af vakuum pakker, dry age poser, opskrifter m.m. Modtog varen få dage efter bestilling og har fået lynhurtig respons på de par uddybende spørgsmål jeg har haft – så alt i alt super betjening!!!!!

læs mere

Line - Trustpilot

Kan kun anbefale denne shop, alle løfter indfriet, god service, hurtig levering, alt som man kan ønske sig.
Ved telefonisk kontakt er yderst venlig og imødekommen, og deler gerne ud af egne erfaringer.
Man kan som kunde ikke forlange mere, mine bedste anbefalinger til Meatlovers Delight, vil bestemt handle hos dem igen!
Velbekomme!

læs mere

Martin - Trustpilot.dk

Har nu handlet et par gange hos Meatlovers Delight og hver gang er varerne kommet hurtigt, betalingen er gået gnidningsløst og kvaliteten af varerne er fuldt ud som lovet. Jeg har en enkelt gang forespurgt på råd om varerne og fået et åbent og ærligt svar, så forventningerne er blevet indfriet. Jeg er helt sikkert kunde hos Meatlovers Delight en anden gang.

læs mere

Allan Lindgaard Winther - trustpilot.dk

Smagen fra tværrebet var helt fantastisk. Kødet var kraftigt, sødligt. Fedtet havde en smag og duft der mindede om en velhængt sortfodsskinke. Her i en oksekødsvariant.

Det er så absolut ikke sidste gang vi forsøger os med dry-aging hjemme.

læs mere

Mikael - fodertruget.dk

Jeg har valgt at skulle prøve DryAging og der valgte jeg Meatlover, da de har total løsninger uanset hvilken vakuumpakker du har! Jeg har til rillede poser så jeg skulle have vachelper men glemte at bestille dem. Blev så kontaktet inden de afsendte ordren, så jeg kunne få dem bestilt og kunne komme igang!

Så fedt!

læs mere

Steen H. - Facebook

Tak for super hjælp på diverse fora på facebook, morfars rygeovn og danske dry age  entusiaster, både dine råd og produkter gør at selv jeg som glad amatør som tørre i mit køleskab og ryger i en gammel Weber grill nede i gården i den almennyttige boligforening jeg bor i kan få lov at lege med maden og prøve ting af.

læs mere

Jan Riis Jensen - Mail

Hurtig handel og super service. Har handlet der før og jeg kommer igen som altid. 100% tilfreds med varen, kvaliteten og servicen

læs mere

Jamal - Trustpilot.dk

Hurtig og effektiv. Meget fin hjemmeside, hvor man får fyldestgørende informationer og gode fif og opskrifter. 

læs mere

Jytte Madsen - Trustpilot.dk

Pas på 😊😊😊 positivt ment 👌🏻👌🏻
Denne hjemmeside er stærkt vanedannende 😊😊 og mangler du hjælp … så spørg
Så får du svar – Kan virkelig anbefales

læs mere

Arne Wraae - Trustpilot.dk