Det er Black Friday White Weekend tid!

postet i nyheder 0

Man skal nok bo meget langt ude i junglen for ikke at have opdaget at det er black friday i dag. Ja for nogen er det jo black weekend, black week eller sågar black Month.

Men nu tænker du måske så: Hvor bliver de vilde tilbud fra Meatlovers Delight af?

Jo set du, vi kunne godt have lavet nogle sjove tilbud og lave priser, men lige nu er det, efter vores mening, slet ikke ret rette tidspunkt for at gå shop-amok.

Verden er i krig, inflationen er højere end nogensinde og mange folk er pressede både i udlandet og herhjemme.

DERFOR har vi valgt at gøre noget andet i år!

Vi har valgt at 100% af overskuddet fra ALT SALG fra i dag og frem til og med søndag bliver doneret til Operation Julegaveregn

Men hvad er julegaveregn? Det er et privat non-profit initiativ, der siden 2006 har indsamlet penge til fordel for børn på børnehjem i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Pengene går til at de omkring 2000 børnehjemsbørn også kan få en god julegave til jul, kan få en god juleoplevelse og ikke mindst mærke at der er nogen der tænker på dem. Læs mere om projektet på Julegaveregn.dk

logo for julegaveregn.dk
Vi støtter Julegaveregn.dk

Vi håber selvfølgelig at du vil støtte op om projektet og købe jeres julegaver nu. Herved kan du klare julehandlen tidligt og samtidigt støtte udsatte børn i Danmark/Grønland/Færøerne – helt ude at mærke det på prisen!

Gaver købt nu vil kunne byttes helt frem til 31 Januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.