Produktbeskrivelse
Vores helt unikke Meatlover Smoke N’ Dry Poser, der tillader væske at komme ud og røgaroma at komme ind. Disse poser gør det derfor muligt at pakke kødet, røge det og derefter lade det hænge til modning. Helt ideelt hvis man f.eks. laver røget mørbrad, røgede spegepølser eller hjemmelavet bacon.
Meatlover Smoke N’ Dry poserne kommer i et langt stykke på 5 meter og har et bredde fladmål på 12cm (giver en diameter på ca 7,6cm når posen er helt fuld), Du kan derfor selv klippe poserne i den længde du ønsker de skal være og undgår derfor mest muligt spild.
Disse poser er ideelle at bruge til modning og røgning af lidt tykkere spegepølser – lav dem direkte i posen i stedet for at benytte et pølseskind.
Poserne er godkendt til temperaturer op til 140C men vi anbefaler dog at man kun røger ved temperaturer under 100C.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.