Produktbeskrivelse
Okseskæver er velegnet til f.eks. Leverpølser og Spegepølser.
Det bedste resultat opnåes ved at lægge okseskæver i koldt vand ca 1 døgn før brug.
Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.
Opbevares på køl indtil brug.
95,00DKK
Okseskæver er velegnet til f.eks. Leverpølser og Spegepølser.
Det bedste resultat opnåes ved at lægge okseskæver i koldt vand ca 1 døgn før brug.
Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.
Opbevares på køl indtil brug.
Okseskæver er velegnet til f.eks. Leverpølser og Spegepølser.
Det bedste resultat opnåes ved at lægge okseskæver i koldt vand ca 1 døgn før brug.
Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.
Opbevares på køl indtil brug.
Vægt | 0.1 kg |
---|---|
Størrelse | 5 × 12 × 2 cm |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.