Vores naturtarme er saltede og pakket i vacuum. Derved kan de holde sig længe på køl. Tarme kommer i forskellige kaliber (diameter) så der er både til den klassiske medister og til til de helt tynde grillpølser.

Vi anbefaler at du bestiller fragt med hjemmelevering når du bestiller disse tarme. Herved undgår du at de ligger i længere tid på et varmt pakkeshop lager.

Lammetarme 18/20mm, 18 meter
Lammetarme 18/20mm, 18 meter
Lammetarme 18/20mm, 18 meter

Lammetarme 18/20mm er perfekte til tynde grillpølser, brunchpølser osv. Der går ca 400g fars pr meter.

Vi anbefaler at du lægger lammetarmen i koldt vand ca 1/2 time inden brug, da det giver det bedste resultat.

Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.

Opbevares på køl indtil brug.

not rated 68,00DKK Læg varen i kurven
Lammetarme 22/24mm, 18 meter
Lammetarme 22/24mm, 18 meter
Lammetarme 22/24mm, 18 meter

Lammetarme 22/24mm er perfekte til alle former for grillpølser, tykkere brunchpølser osv. Der går ca et halvt kg fars til meter.

Vi anbefaler at du lægger lammetarmen i koldt vand ca 1/2 time inden brug, da det giver det bedste resultat.

Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.

Opbevares på køl indtil brug.

not rated 85,00DKK Læg varen i kurven
Lammetarme 26/28mm, 18 meter
Lammetarme 26/28mm, 18 meter
Lammetarme 26/28mm, 18 meter

Lammetarme 26/28mm er perfekte til alle former for lidt tykkere grillpølser. Der går ca 600g fars til meter.

Vi anbefaler at du lægger lammetarmen i koldt vand ca 1/2 time inden brug, da det giver det bedste resultat.

Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.

Opbevares på køl indtil brug.

not rated 89,00DKK Læg varen i kurven
Okseskæver/Oksetarme 50/55mm, 18 meter
Okseskæver/Oksetarme 50/55mm, 18 meter
Okseskæver/Oksetarme 50/55mm, 18 meter

Okseskæver er velegnet til f.eks. Leverpølser og Spegepølser.

Det bedste resultat opnåes ved at lægge okseskæver i koldt vand ca 1 døgn før brug.

Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.

Opbevares på køl indtil brug.

not rated 95,00DKK Læg varen i kurven
Svinetarme 30/32mm, 18 meter
Svinetarme 30/32mm, 18 meter
Svinetarme 30/32mm, 18 meter

Svinetarme i størrelsen 30/32 er ideel til grill-medister og andre grillpølser med lidt tykkelse.

Vi anbefaler at du lægger svinetarmen i koldt vand ca 1/2 time inden brug, da det giver det bedste resultat.

Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.

Opbevares på køl indtil brug.

not rated 85,00DKK Læg varen i kurven
Svinetarme 35/38mm, 18 meter
Svinetarme 35/38mm, 18 meter
Svinetarme 35/38mm, 18 meter

Svinetarme i størrelsen 35/38 er meget anvendt til den klassiske medister pølse, men kan bruges til mange formål.

Vi anbefaler at du lægger svinetarmen i koldt vand ca 1/2 time inden brug, da det giver det bedste resultat.

Tarmene er tørsaltede og pakket i vacuum.

Opbevares på køl indtil brug.

not rated 80,00DKK Læg varen i kurven