Produktbeskrivelse
Vores unikke Meatlover dry-aging pose som gør det muligt at tør-modne kød i et almindeligt køleskab. Denne pose er 25x35cm (BxL) og giver derfor god plads til kødstykker på op til ca 2,5kg (max længde ca 30cm).
Produktet er vinder af en af de mest prestigefyldte amerikanske mad-inovationspriser og med god grund. Disse dansk-producerede poser giver dig nemlig mulighed for at opnå en delikat kød-oplevelse i dit eget hjem – noget som ellers før kun har været forbeholdt bedre restauranter og slagtere.
Poserne kan bruges til at modne og lufttørre oksekød, svinekød, lam, vildt, fisk, ged, ost – ja, det er næsten kun fantasien der sætter grænsen.
Posernes unikke materiale gør, at de tillader fugt at fordampe ud gennem posen, men luft og bakterier kan ikke komme ind. På den måde vil dit kød kunne tør-modne (dryage) eller luftørre i ro og fred, uden at du behøver at bekymre dig om at bakterier og andet vil ødelægge dit kød.
Køb flere og spar:
- 3 pakker = 5% rabat
- 5 pakker = 10% rabat
- 10 pakker = 15% rabat
Specifikationer:
- Antal: 10stk
- Størrelse: 250x350mm
- Tykkelse: 0,05mm
- Egenskaber: tørring/modning af kød
- Temperaturområde: -30C til 140C
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.