» » » Meatlover Dryaging poser – Standard
28% rabat

Meatlover Dryaging poser – Standard

(1 kundeanmeldelse)

235,00DKK 169,00DKK

Vores utroligt populære Meatlover Dryaging poser i størrelsen 25x55cm (kaldet Standard). Disse poser gør det legende let at lave sit eget dry-age (tørmodnet) kød i hjemmet. Der er 10stk poser i pakken.

PRISGARANTI: Hvis du finder dette produkt billigere et andet sted i Danmark, så matcher vi prisen.

På lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 1000-250550-010 Kategori:
Køb 10 pakker og få 10% rabat

Produktbeskrivelse

Vores utroligt populære Meatlover Dryaging poser i størrelsen 25x55cm (kaldet Standard). Denne pose er 25x55cm (BxL) og  giver derfor god plads til kødstykker på op til ca 4kg (max længde ca 50cm).

Der er 10stk poser pr pakke. 

Posernes unikke materiale gør, at de tillader fugt at fordampe ud gennem posen, men luft og bakterier kan ikke komme ind.  På den måde vil dit kød kunne tør-modne i ro og fred, uden at du behøver at bekymre dig om at bakterier og andet vil ødelægge dit kød.

For at bruge poserne skal du benytte en vacuum pakker der virker med glatte poser. Hvis du er i tvivl, så kan læse mere om hvilke vacuum pakkere der virker med Meatlover posen.

VIGTIGT

Da disse poser er glatte i overfladen, så vil de ikke virke direkte med vacuum-pakkere der kræver riflede special-poser.  Er din vacuum pakker til riflede poser, så benyt evt. vores Vac-Helper produkt eller en strimmel af en rillet pose for at “snyde” vacuum pakkeren.

Specifikationer:

  • Antal: 10stk
  • Størrelse: 250x550mm
  • Tykkelse: 0,05mm
  • Egenskaber: tørring/modning af kød
  • Temperaturområde: -30C til 140C

Yderligere information

Vægt 0.175 kg
Størrelse 25 × 15 × 1 cm

1 anmeldelse af Meatlover Dryaging poser – Standard

  1. Jakob Dueskov

    Disse poser er intet mindre end geniale og med lidt hjælp fra de venlige support, så fik jeg lavet de bedste steaks jeg nogensinde har smagt.
    Det virkede lidt svært til at starte med, men faktisk var det meget lettere end det lød. Min største udfordring er nok at jeg er alt for utålmodig til at vente så længe på mit kød. Det var heldigvis hele ventetiden værd. Tak Meatlover for et fedt produkt

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.