Opskrift: koldrøget svinemørbrad
Koldrøget svinemørbrad er fænomenalt som pålæg, i salaten eller bare som en hurtig snack. Nåja og så er det faktisk ganske billigt hvis man laver det selv. … Læs mere
Koldrøget svinemørbrad er fænomenalt som pålæg, i salaten eller bare som en hurtig snack. Nåja og så er det faktisk ganske billigt hvis man laver det selv. … Læs mere
Kan man egenligt bruge Meatlover Dryaging poserne til andet end kød? Jada, se bare med her. … Læs mere
Forestil dig nu en sydende varm dryaged steak som lige er kommet af grillen eller panden (eller måske ud af steak-ovnen?). Ovenpå denne steak placeres, lige inden servering, en stor klump af den lækreste ramsløg smør. Smøret smelter langsomt ned over bøffen og inden længe er den omsluttet af den delikat smagende ramsløg, salt og en smule citrus. … Læs mere
Hvorfor bruger man nitritsalt og hvad er det egentlig for noget? er det farligt og hvorfor bruger vi det så? … Læs mere
Her viser vi hvordan du kan lave den lækreste koldrøgede laks i vores Meatlover Smoke n Dry pose. … Læs mere
Vi har tilføjet et nyt tiltag her på siden. … Læs mere
Sous Vide – hvilke vacuum poser og hvorfor? Spørgsmålene er mange og vi svarer på nogen af dem her. … Læs mere
Her giver vi inspiration til hvordan du kan lave det italienske svar på bacon – Pancetta’en!… Læs mere
Vi har længe ønsket flere mærker af knive i sortimentet, men har ikke ville gå på kompromis med vores krav til kvalitet og tilgængelighed. Heldigvis er det nu lykkes os at få forhandlet en kniv skarp aftale på plads med den tyske kniv producent F.Dick om forhandling af deres knive. F.Dick er et traditionsrigt firma etableret i 1778 i Tysklan og de er kendt verden over for, at lave nogen af de mest robuste knive i hårde ståltyper. Du vil … Læs mere
Claus Rosgaard har sendt os denne lækre opskrift på rødvinsmarineret bresaola (lufttørret okseinderlår).… Læs mere