Rendering af den nye vacuumpakker

Ny vacuumpakker på vej

postet i nyheder 2

Nogen af jer har måske opdaget at der er totalt udsolgt af vacuumpakkere her på siden. Det er der en simpel årsag til, og det er vi rigtigt glade for.

Importøren har nemlig meddelt, at der ikke importeres flere vacuumpakkere af den tidligere model, da der kommer en ny og forbedret model først i det nye år.

Vi har faktisk været godt tilfredse med den vacuumpakker vi har solgt. Det er en af de få modeller på markedet der virker med glatte poser, har væskeopsamler og som også er til at betale.

Så hvad er forbedret i den nye model?

En af vores største udfordringer med den nuværende model har været, at der skulle sættes slanger på som så igen skulle sættes på væskebeholderen. Det har, for nogen, givet anledning til problemer med utætheder, da slanger blev monteret forkert eller simpelthen blev rykket løs. Det problem har producenten nu løst.

Den nye model har væskebeholderen indbygget. Når den skal tømmes og vaskes, så klikker man den bare ud. Det giver et langt mere enkelt design.

Ud over dette, så har pumpe, knapper og overall design fået et ryk opad, så det nu er endnu bedre.

Renderinger af den nye model kan ses her på siden (de rigtige billeder må i vente lidt med endnu).

Hvornår er de i shoppen?

Vores oprindelige dato fra producenten hed sidst i januar, men det blev desværre forsinket. Hermed ramte det ind i Kinesisk nytår – en uge-lang event, der på finurlig vis kan få alverdens markeder til at stå stille i flere uger.  Lige pt forventer vi dem desværre ikke på lager før engang omkring 1. marts, hvilket vi ser meget frem til.

Imens vi venter, så hygger vi os med at lave nye opskrifter her til siden, samt teste nye spændende produkter til sortimentet. Følg med herinde for at finde ud af hvad vi har gang i. 

Rendering af den nye vacuumpakker

2 Responses

 1. Hans Sørensen
  | Svar

  Kom den vac pakker frem i jeres butik ??
  Hilsen Hans

  • Meatlover Support
   | Svar

   Hej Hans,
   Jo den kom skam og har været solgt et stykke tid. Leverandøren blev dog ramt under corona nedlukningerne og nu af krigen, så derfor har de ikke kunne lever til os i et godt stykke tid. Vi håber stadig at der kommer bedringer hos dem så de igen kan levere til os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.