Vi har nu været på markedet i knapt 8 måneder og indtil nu har vi stort set kun fået positiv feedback fra kunderne. Det betyder dog ikke at vi hviler på lauerbærene, for selvfølgelig vil vi fortsat forbedre os.
Et af de anke-punkter som nogle af kunderne har tilkendegivet, har været, at vores poser af størrelsen “standard” var for brede til vores vacuum pakkere. Poserne var nemlig 30cm hvorimod vacuum pakkeren kun kan klare 28cm.
Derfor har man skulle svejse poserne af flere omgange for at få dem forsejlet – en process der er både mere omstændigt og som også introducerer muligheden for at posen ikke bliver lukket ordenligt.
Vi har derfor i samarbejde med produktionen kommet frem til et format for vores standard poser, som passer til vores vacuum pakker.
Meatlover Standard pose: 25x55cm
Der vil senere komme en ny model “Large” til dem som skal pakke virkeligt store stykker kød. Er du en af dem og har du forslag til formatet på poserne, så skriv det gerne i kommentarfeltet herunder.
Vi håber i er glade for det nye format – det er vi i hvert fald og har derfor fyldt lageret op med poser igen.
Husk at det er nu du skal lægge dit kød til modning, hvis det skal være klar til sommerferien.
Frank Boserup
Hej,
hvornår har i poser på lager igen? jeg skulle have kød klar til nytårs aften, jeg har pralet med mit dry ager modnet kød, og jeg har bare at levere, men det kan jeg ikke uden jer.
Venlig hilsen
Frank Boserup.
Kim
Hej Frank, Der er da masser af poser til salg inde på siden. Se her:
http://meatlover.dk/produkter/category/dryagingposer/
Jørn Steenstrup
Hej
Hvornår kommer vacum pakkerne på lager igen
mvh
Jørn
Kim
Hej Jørn,
Vi arbejder på at få dem på lager igen. Der er vacuum pakkere uden væskeopsamler på lager, så måske du kan bruge en af dem?
Martin
Hvad er forskellen på vakuum pakker og væske opsamlerne, hvilken skal der bruges?
Mvh
Martin
Kim
He Martin,
En almindelig vacuum pakker suger luften ud af posen og svejser så posen sammen til sidst. Hvis der er væske i posen (kød-blod, marinade osv), så kan dette blive suget ind i pumpen og dermed ødelægge den.
Vacuumpakker modellen med væskeopsamler har en beholder på siden hvori al væske der opsuges vil blive samlet. Derved kan det ikke komme ind i pumpen og ødelægge denne.
Kjeld
Hej kim mangler stadig de vakuum poser der skulle følge med vakuum pakkeren.
Maria Skjoldborg
Hej har jeg forstået det rigtigt at krydderurterne til bresaola skal skyldes af efter ca 2/3 dage ! Det er nyt for mig !jeg har nakke igang nu ,glæder mig ,er der opskrift bøger om det !mvh m skjoldborg
Meatlover Support
Du kan godt lade krydderurter sidde, men der er en risiko for at de har bakterier som over tid vil formere sig på kødet overflade. I blandingen med salten er det intet problem da saltet holder dem nede.
Vi har desværre ikke nogen opskrift bøger omkring emnet. Der findes vist en som hedder Nordisk Charcutteri og også en med røgning som hobby, men det er desværre ikke nogen vi sælger og de benytter heller ikke vores poser i deres opskrifter.