Definitioner:

“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Meatlover.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“Meatlover.dk” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Køb hos Meatlovers Delight

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Meatlovers Delight, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra meatlover.dk.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos meatlover.dk’s grossister.

Produktinformation:

På Meatlover.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Meatlover.dk via info@meatlover.dk

Sådan køber du på Meatlover.dk

 • Find den vare du ønkser at købe og læg den i indkøbskurven og tryk på bestil
 • Indtast dine personlige oplysninger.
 • Vælg den ønskede leveringsmetode.
 • Vælg den ønskede betalingsmetode.
 • Læs og godkend vores handelsbetingelser og tryk derefter næste.
 • Tjek derefter at alle oplysningerne er korrekte og tryk til betaling.
 • Du vil blive ført til en sikker betalingsside fra Yourpay.dk der er krypteret.
 • Indtast dine kortoplysninger og tryk godkend. Du vil herefter blive stillet tilbage til din personlige side hvor du kan se din bestilling.

Når du har betalt er handlen gennemført og du vil modtage en email herom med din faktura og den kan også printes ud fra bekræftelses siden.

Har du sagt ja til at oprette en konto på Meatlover.dk, kan du ligeledes finde alle dine bestillinger, samt følge din ordre på siden “Min Konto”.

I tilfælde af at betalingen ikke går igennem (f.eks. af tekniske årsager) vil sælger kunne kontakte køber via en email for at yde teknisk assistance med handlen og for at undgå eventuelle problemer for andre kunder.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Yourpay/paypal i krypteret form (SSL) som det kun er dig og betalingsudbyder der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.

Meatlover.dk benytter sig af Yourpay.dk som betalingsformidlere for alle transaktioner med kreditkort.
Du kan betale med følgende betalingskort:

 • Visa/Dankort
 • Mastercard
 • Maestro
 • Visa
 • American Express
 • Eurocard

Her ud over tilbydes der i Danmark betaling med MobilePay og kredit servicen ViaBill.

Forsendelse:

Vi sender så vidt muligt altid vores pakker med det billigst mulige fragt-selskab. For tiden er dette  GLS og PostNord til alle almindelige pakker til levering i Danmark og udland.

Som udgangspunkt vil kunden selv kunne vælge hvilken forsendelsmetode der skal benyttes og om der skal leveres til pakkeshop, privat adresse eller erhverv.

Vi går ind for genbrug og miljøvenlighed, så du skal derfor ikke blive overrasket hvis du modtager dine pakker i en genbrugs-papkassse eller hvis den er stød-aflastet med gamle aviser.

Priserne for fragt er afhængig af vægt, fragtselskab og leveringsmetode. Vi giver dog levering til pakkeshop med både GLS og Postnord for 35kr (op til 5kg).

E-mails:

Når du gennemfører en ordre, accepterer du, at vi sender dig op til flere e-mails i forbindelse med håndtering af din ordre. I tilfælde af ordre der ikke bliver gennemført pga. tekniske problemer (f.eks. i linket til betalingsudbyder) accepterer køber ligeledes at modtage en mail omkring problemet, så sælger kan være behjælpelig med at afhjælpe et eventuelt problem.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev så accepterer du at vi sender dig email med rabatter eller nyheder ca 2 gange pr måned (dog max 1 email pr uge).

Reklamation:

Meatlover.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret efter at varen er modtaget. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Reklamationen dækker kun hele produkter og derfor ikke poser hvor emballagen har været åbnet hos kunden.

Fakturaen skal fremvises til Meatlover.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen, varen skal sendes til Meatlovers Delight / Consum-Ex Aps, Halkjærvej 14, 9200 Aalborg SV, Denmark

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter køber har eller burde have opdaget manglen ske til Meatlover.dk inden rimelig tid.

Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Meatlover.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Meatlover.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelsesret:

MEDDELER KUNDEN MEATLOVER.DK, AT KUNDEN HAR FORTRUDT SIT KØB INDEN 14 DAGE EFTER LEVERING, TILBAGEBETALER MEATLOVER.DK DET MODTAGNE BELØB, INKLUSIV PORTOUDGIFTER FOR AFSENDELSEN (IKKE RETURNERING).

VARER DER RETURNERES UFRANCO ELLER PÅ EFTERKRAV, NÆGTES MODTAGELSE. BENYT VORES RETURPORTAL FOR AT LAVE RETURLABEL.

DU BØR SENDE VAREN FORSVARLIGT EMBALLERET –  SAMMEN MED EN KOPI AF FAKTURAEN OG SKRIV VENLIGST TYDELIGT AT DU ØNSKER AT GØRE BRUG AF FORTRYDELSESRETTEN OG AT DU DERFOR ØNSKER AT FÅ TILBAGETALT KØBESUMMEN.

DU SKAL BARE RETURNERE VAREN TIL OS SENEST 14 DAGE EFTER DU HAR MODTAGET DEN. I NOGLE TILFÆLDE UDGØR ORIGINAL EMBALLAGEN EN VÆSENTLIG VÆRDI FOR VAREN, OG MANGLENDE ORIGINAL EMBALLAGE KAN BETYDE AT VAREN IKKE KAN RETURNERES I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE, VAREN SKAL DERFOR LEVERES TILBAGE I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE SOM MODTAGET.

HUSK DERFOR ALTID AT GEMME EMBALLAGEN INDTIL DU VED OM DU VIL BEHOLDE VAREN ELLER EJ.

DU KAN SENDE VAREN RETUR MED POST DANMARK TIL FLG. ADRESSE:

MEATLOVERS DELIGHT / CONSUM-EX APS, HALKJÆRVEJ 14A, 9200 AALBORG SV, DANMARK

DU KAN OGSÅ FORTRYDE DIT KØB VED AT NÆGTE MODTAGELSE  AF FORSENDELSEN.

Returnering

Ønsker du at returnere en vare, så kan retur-label med fordel købes via vores retur-portal. Betaling for returnering er altid købers eget ansvar, med mindre andet er aftalt med sælger. Varer sendt som efterkrav eller underfrankeret bliver nægtet modtaget.

Forbehold for ændringer:

Meatlover.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Der tages forbehold for prisfejl, tastefejl og udsolgte varer.

Misbrug:

Misbrug af Meatlover.dk vil medføre politianmeldelse.