Godt nyt til jer med vacuumpakkere til rillede poser

postet i nyheder 6

Er din vacuum pakker også til rillede poser?

Vi ved det godt og vi har lyttet på jer. Mange af jer har kontaktet os med frustrationer over at i ikke kunne bruge vores Meatlover Dryaging og Smoke n Dry poser i jeres eksisterende vacuum pakker.
Sidste år forsøgte vi at løse det med vores VacHelper produkt, der kunne bruges til at snyde vacuum pakkeren til at tro at der sad en rillet pose i den og den derfor kunne suge luften ud. Desværre var det stadig ret besværligt at benytte VacHelper og svejsningen blev ofte aldrig helt god.
Derfor har vi været igang i udviklingsafdelingen og nu er vi klar til at præsentere resultatet af vores anstrængelser:

VacHelper v2

Med anden generation af VacHelper mener vi næsten ikke at det kan blive lettere at benytte vores poser – nej vi vil faktisk næsten gå så langt som til at sige at det er mindst lige så let (hvis ikke lettere) som at benytte en vacuum pakker til glatte poser.
Tror du os ikke, så tjek denne video:

 

6 Responses

 1. Bente Sand
  | Svar

  Hej. Jeg er en af dem, som ikke lige har set mig ordentlig for, så jeg kan ikke bruge jeres poser i min vacum pakker. Men jeg kan heller ikke på siden finde de hjælpeposer, der skal gøre det muligt for mig. Hvor bestiller jeg dem?

  Mvh Bente Sand

  Og så er jeg også medlem af pølsemageri klubben 🙂

  • Kim
   | Svar

   Hej Bente,
   Sådan kan det jo gå – du er ikke den første og nok heller ikke den sidste der overser det (selv om der står en stor info boks om det inde hvor man bestiller poserne).
   Du finder vores vacHelper strimler her https://dev.meatlover.dk/butik/tilbehoer/vac-helper-v2-0/
   Den lille strimmel lægges blot så den lige stikker en milimeter ud af pose åbningen og så rillerne går i retning af posens længde. Så kan du fint suge luft ud og svejse poserne hen over strimlen. Hvis du har en OBH vacuum pakker eller lignende, så anbefaler vi at man suger vacuum og så svejser man. Når den er færdig med at svejse, så svejser man endnu engang og så lader man lige posen sidde 20-30 sekunder i maskinen så posens plastik kan køle og hærde. Derved skulle du gerne få en meget fin svejsning der holder godt.

   Angående pølsemager klubben, så finder du rabatkoder mm inde i gruppen.

 2. Dejan Stojanovic
  | Svar

  Hej
  Jeg overvejer at købe dry aging poser,men er lidt i tvivl, skal jeg bruge Vachelper 2,nu har jeg en vakuumpakke fra Foodsaver model ffs005?
  Mvh Dejan Stojanovic

  • Kim Schulz
   | Svar

   Hej Dejan,
   Hvis de poser du normalt bruger har sådan nogle fine riller på indersiden af posen(altså den er ikke helt glat), så skal du bruge vacHelper. De fleste Foodsaver modeller har været til rillede poser, så vil umiddelbart tro at din også er det.
   mvh
   kim/ Meatlovers Delight

 3. Simon
  | Svar

  Hej 🙂

  Kan man købe en ikke kammer pakker til glatte poser, de vachelper jeg har fået svejses ikke sammen med posen og kan let rykkes ud bagefter ?

  • Meatlover Support
   | Svar

   Hej Simon,
   Ja du kan jo købe den vacuumpakker vi sælger her på siden : https://meatlover.dk/produkt-kategori/vacuumpakkere/
   Normalt, så vil du dog blot skulle lave 2 svejsninger oveni hinanden for at få en optimal binding mellem strimmel og pose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.