F.Dick knive til markedets skarpeste pris

postet i nyheder 0

Vi har længe ønsket flere mærker af knive i sortimentet, men har ikke ville gå på kompromis med vores krav til kvalitet og tilgængelighed. Heldigvis er det nu lykkes os at få forhandlet en kniv skarp aftale på plads med den tyske kniv producent F.Dick om forhandling af deres knive.

F.Dick er et traditionsrigt firma etableret i 1778 i Tysklan og de er kendt verden over for, at lave nogen af de mest robuste knive i hårde ståltyper. Du vil stadig den dag i dag kunne finde nogle af deres over 100år gamle knive i brug derude. Det vidner om hvilken kvalitet det er de leverer.

Santoku kokkekniv fra F.Dick til danmarks bedste pris
Den ekstremt skarpe Santoku kniv med et luftskær på 14 eller 18cm – Til danmarks skarpeste pris

F.Dick knivene bliver især brugt i køkken industrien, da de holder sig skarpe i lang tid og holder til årevis af brug. Samtidigt har mange af F.Dick knivene fokus på ergonomisk korrekte greb, hvilket er altafgørende hvis man skal står og snitte og hakke i time efter time hver dag.

Vi har nu introduceret de første F.Dick knive til vores sortiment. Ikke nok med det, så er det til noget vi tror er danmarks billigste priser.

Ny som kok eller måske ved at flytte hjemmefra? Vi sælger dette geniale kvalitetssæt til en ekstremt skarp pris
Ny som kok eller måske ved at flytte hjemmefra? Vi sælger dette geniale kvalitetssæt til en ekstremt skarp pris

Det er planen at vi løbende vil tilbyde flere knive fra Dick i sortimentet, så hvis du står og har ønsker til specifikke knive fra dem, så skriv en kommentar herunder (så kunne vi jo arbejde på at de kommer med i sortimentet næste gang).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.