Forside » Shop » Forklæder » Unikt BWF læderforklæde #443
15% rabat

Unikt BWF læderforklæde #443

849,00 DKK

Her har du verdens mest bæredygtige forklæde med justerbare seler på tværs af ryggen. Der er tale om et unikt, nummereret, forklæde lavet af 98% genbrugsmaterialer – læder fra gamle læderjakker, inderfor fremstillet af plastflasker, seler fra rest-salg og metal dele lavet af genanvendt metal. Ja faktisk er det kun sytråd og mærker der ikke er genbrug.

Når du får produktet i hånden vil du dog kun opleve høj kvalitet og du kan på ingen måde se at der her er tale om genbrugsmaterialer. Læs mere om forklædet herunder.

Dette er forklæde #443 – Det eneste med nøjagtigt dette design i verden.

Forklædet er det viste på billederne – forbehold for en smule farveforskel pga foto belysning

På lager

Varenummer (SKU): 9997-2021-02-00443 Kategori:

Produktbeskrivelse

Her har du verdens mest bæredygtige forklæde med justerbare seler på tværs af ryggen. Der er tale om et unikt, nummereret, forklæde lavet af 98% genbrugsmaterialer – læder fra gamle læderjakker, inderfor fremstillet af plastflasker, seler fra rest-salg og metal dele lavet af genanvendt metal.

Ja faktisk er det kun sytråd og mærker der ikke er genbrug.

Når du får produktet i hånden vil du dog kun opleve høj kvalitet og du kan på ingen måde se at der her er tale om genbrugsmaterialer. Der er lækre detaljer som tjener lomme (til vin-oplukkeren måske?) og en holder til at have viskestykket hængende i.

 

Det smarte sele-design giver en unik pasform og gør det muligt at benytte for både de tynde og de dem med lidt mere på sidebene – helt uden at det kommer til at ligne de typiske liiiidt for stramme forklæder i gammeldags design.

Forklædet er allerede det foretrukne forklæde af mange i restaurationsbranchen og vil gøre stor glæde hos alle med en passion for god mad og vino. Udover komforten vil du se professionel og fashionabel ud når du benytter et af disse unikke forklæder fra Better World Fashion.

Forklædet er håndlavet i Europa og har allerede fra start en skøn patina der giver et ekstra unikt design. Regelmæssig brug og tidens gang vil dog skabe yderligere patina og en blød glans der gør forklædet smukkere som tiden går.

Skulle du ønske at udskifte det med et nyt, kan du altid benytte dig ad den tilbagekøbsgaranti som Better World Fashion tilbyder og du får derved 50% på et nyt forklæde (Dit gamle forklæde skal sendes/indleveres til Better World Fashion i Aalborg)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Unikt BWF læderforklæde #443”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.