Black Friday sætter krydderi på hverdagen

postet i nyheder 0

Black Friday, Saturday, Sunday, Monday….

Man kan jo næsten ikke åbne en hjemmeside, avis, tv eller radio uden at høre om Black Friday. Det er vist blevet en tradition der er kommet for at blive.

Vi vil selvfølgelig også gerne være med, så derfor har vi smidt nogle ekstreme rabatter ind i vores krydderi kategori.

Lige nu finder du krydderier med helt op til 70% rabat – og det er på vores fantastiske Ankerkraut krydderier. De fleste af dem er i de dekorative glas med korkprop som Ankerkraut er kendt for (resten er i ekstra stor poser)

Vi gider dog ikke det der med “black friday” på en enkelt dag, så vi kører med tilbudet indtil lageret af krydderier er tømt.

Find krydderier her

 

Noget for enhver

Der er krydderier til enhver smag, da vi har opkøbt et mindre rest-lager og derfor vil du finde en masse krydderier derinde som vi normalt ikke lige har haft i sortimentet. Nogle af dem er der kun ganske få af, imens der er andre vi har masser af – under alle omstændigheder skal du være hurtig hvis du vil sikre dig dine favorit krydderier.

Du vil finde alt fra eksotiske BBQ krydderier til spændende salt-typer og sågar noget fantastisk muscovado sukker. Det er dog lettest bare at kigge forbi krydderi kategorien.

Der er så mange forskellige at vi har opgivet at sætte billeder og lange fine beskrivelser på dem alle. Der vil sågar komme flere til løbende i den kommende tid, så kig forbi jævnligt.

Er du i tvivl om indholdet, så kan du altid læse om dem hos Ankerkraut.

Køb mere, Spar mere

Som noget lidt ekstra, så har vi smidt en ekstra “skjult” rabat ind på krydderierne. Køber de 3 krydderier, så kommer der 10% ekstra rabat oveni. 

Hvis du køber 6 krydderier eller mere, så bliver den rabat til 20% i stedet.

Rabatten fratrækkes på produkterne i indkøbskurven, så der kan du hele tiden følge med i hvor meget du sparer.

Ses vi inde i shoppen? Det tror jeg nok man gør! Og husk der er som altid gratis fragt (til GLS pakkeshop) ved køb for over 500kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.