Rentefri delbetaling med ViaBill

Vi tilbyder som en service at du som kunde kan betale med ViaBill afbetalingsordning.

Det betyder for dig som kunde, at du nemt og hurtigt kan købe det, du ønsker her og nu i vores webshop, og du kan betale i rater, eller hele beløbet på en gang senere.

Med ViaBill skal du ikke have nogen penge op af lommen her og nu, men bestemmer selv hvor mange måneder (op til 24) du ønsker at afdrage beløbet over.

Du kan låne op til 2000,- helt og aldeles rente- og gebyr frit. Det eneste du skal gøre, er at betale dit afdrag fast hver måned (i op til 24 måneder), i overensstemmelse med ViaBills betingelser.

Du har også mulighed for at låne over 2000,- op til 10.000,- til alm. markedsrenter.

Sådan gør du

Du skal blot vælger ViaBill som betalingsmetode, hvorefter du gennemfører ordren uden at betale noget. Undervejs vil du blive sendt til ViaBills hjemmeside hvor du tilmelder dig og registerer din betaling hurtigt og let.

ViaBill er let at bruge

Hvem er ViaBill?
ViaBill er en dansk virksomhed, der blandt andet tilbyder finansielle services som f.eks. fleksible betalingsløsninger til webshops og deres kunder. ViaBill består af ViaBill Group A/S, ViaBill A/S og er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og topfolk inden for E-commerce markedet

ViaBills Betingelser:

For at benytte ViaBills afdragsordning, er der nogle betingelser der skal være opfyldt.

  • Du skal være minimum 18 år
  • Du skal have dansk CPR nr. og dansk folkeregisteradresse
  • Du giver ViaBill lov til at kreditvurdere dig, inden de godkender din bestilling

ViaBill er en ekstern betalingsmulighed. Derfor skal alle henvendelser ang. betaling foretages til Viabill’s kundeservice på tlf. 88 826 826. eller mail: info@viabill.com

Ønsker du at vide mere om ViaBill kan du finde svar på dine spørgsmål her: Læs om ViaBills “Ofte Stillede Spørgsmål”