Det er blevet endnu lettere at logge ind

postet i nyheder 0

I dag har vi knoklet på at gøre det endnu lettere for dig som kunde at logge ind her på siden. Fremover kan du nemlig benytte dit login fra en række af forskellige sociale netværker som login her på siden.

Det betyder at du ikke mere skal gå og huske på hvad det nu lige var det login her på siden er, men i stedet kan du blot trykke på en knap for en af de sociale netværker du bruger og så vil du automatisk blive logget ind.

Hvis det er første gang du logger ind her på siden, så vil vi automatisk få overbragt en række informationer som adresse, email mm fra det sociale netværk og derved sparer du tid når du skal til at handle i butikken.

Har du allerede en konto her på siden, så kan du logge ind med den gamle konto først. Her kan du så inde på din profil side tilføje dine sociale netværker og herved bruge disse til at logge ind fremad rettet.

I det hele taget bliver det meget lettere for alle på denne måde.

Vi har i første omgang valgt at tilbyde login via Facebook, Twitter og Google konto. Der vil dog senere blive udvidet med flere andre som f.eks. LinkedIn og Instagram.

Det er vigtigt at understrege at vi aldrig har adgang til at se dit login eller password til de sociale netværker ligesom vi heller ikke har mulighed for at skrive indlæg eller lignende på vegne af jer på netværkerne. Dette er med andre ord alene for at gøre login processen lettere for dig som kunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.