Produktbeskrivelse
Vores unikke Meatlover dry-aging pose som gør det muligt at tør-modne kød i et almindeligt køleskab.
Posernes unikke materiale gør, at de tillader fugt at fordampe ud gennem posen, men luft og bakterier kan ikke komme ind. På den måde vil dit kød kunne tør-modne i ro og fred, uden at du behøver at bekymre dig om at bakterier og andet vil ødelægge dit kød.
Vi har gjort det let for dig kun at bruge den mængde pose som du har behov for, da du her får det i et samlet bånd af 3 meters længde.
Når du skal modne noget kød, så klipper du bare det stykke af rullen som du har behov for, og så starter du med at svejse den ene ende til.
For at bruge poserne skal du benytte en vacuum pakker der virker med glatte poser eller bruge vores VacHelper til at skabe luftkanaler til din vacuumpakker.
Specifikationer:
- Længde: 3 meter
- Bredde: 25 cm
- Tykkelse: 0,05mm
- Egenskaber: tørring/modning af kød
- Temperaturområde: -30C til 140C
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.